Stoiximan Super League

«Σφήνα» της ΑΕΚ για κεντρικό αμυντικό

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, που συζητούσε με άλλη ομάδα και έχει πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Η απόκτηση ενός στόπερ παραμένει η Νο1 προτεραιότητα της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Εκείνο, μάλιστα, που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο «εκλεκτός» να μπορέσει να διεκδικήσει φανέλα βασικού, αποτελώντας μία έξτρα επιλογή για το κέντρο της άμυνας μαζί με τους Βίντα και Μουκουντί.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (5/7) η «Ώρα των Σπορ», τα τελευταία 24ωρα έχει πέσει στο τραπέζι η περίπτωση ενός παίκτη, που έπαιξε την περσινή σεζόν στην Ισπανία, με καλό βιογραφικό, πλούσιες παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αρέσει στον Αργεντινό προπονητή.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως η «Ένωση» μπήκε «σφήνα» στις συζητήσεις του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή με άλλη ομάδα, κάτι, που φανερώνει πως υπάρχει το έδαφος για να προχωρήσει η υπόθεση.

Τσακίρης: «Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών ο Αλμέιδα-Δεν είναι προτεραιότητα ο Πάλμα»


Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης το βράδυ της Τρίτης (4/7).

Αρχικά, ο ρεπόρτερ μίλησε για τη φιλική ήττα της Ένωσης από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, τονίζοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών που αγωνίστηκαν, αλλά και από τον τρόπο που εφάρμοσαν το σχέδιό του στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, αναφέροντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν τις ανοιχτές τους υποθέσεις, με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και εξτρέμ να αποτελούν προτεραιότητα, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Λουίς Πάλμα.

Τέλος, μετέφερε ότι η ΑΕΚ δεν έχει πρόθεση να βιαστεί όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις, εστιάζοντας στις επιλογές που έχει ξεχωρίσει.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x