Stoiximan Super League

Στάνκοβιτς ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το τέρμα!

Γκολκίπερ υψηλού επιπέδου «χτυπάει» η ΑΕΚ! Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, η «Ένωση» θέλει να φέρει τον βασικό της Σάλτσμπουργκ και διεθνή, Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Με μια εξαιρετική περίπτωση προσπαθεί να καλύψει τη βασικότερη μεταγραφική της ανάγκη η ΑΕΚ. Λίγο αφότου είχε αναφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η «Ένωση» πλησιάζει στην απόκτηση τερματοφύλακα, ο Κώστας Κετσετζόγλου αποκάλυψε ότι ο εκλεκτός είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Πρόκειται για τον βασικό γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ, ο οποίος την τελευταία τριετία έχει πραγματοποιήσει 45, 38 και 33 συμμετοχές με τη φανέλα της πρωταθλήτρια Αυστρίας, έχοντας αγωνιστεί μαζί της στους ομίλους του Champions και του Europa League.

Παράλληλα, ο 29χρονος τερματοφύλακας, που είναι γεννημένος στη Βοσνία, αλλά έχει υπηκοότητα της χώρας που αγωνίζεται, είναι και διεθνής, μετρώντας 4 συμμετοχές με την εθνική Αυστρίας.

Αν και αναντικατάστατος και απόλυτα επιτυχημένος τα τελευταία χρόνια (σ.σ. έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα με τη Σάλτσμπουργκ), ο ύψους 1,86. Στάνκοβιτς παραχωρείται επειδή ο σύλλογος θέλει να προωθήσει τον νεαρό Νίκο Μαντλ, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Αυτή τη συγκυρία λοιπόν έχει εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, έχοντας φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία τόσο με τον ίδιο τον παίκτη (για τετραετές συμβόλαιο), όσο και με τη Σάλτσμπουργκ έναντι ενός ποσού που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x