Stoiximan Super League

Στην Ιταλία για να κλείσει στην Κροτόνε ο Νεντελτσιάρου

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι πλέον να γίνει παίκτης της Κροτόνε ο Νεντελτσιάρου, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και το οικονομικό όφελος της ΑΕΚ από την πώλησή του θα είναι περίπου 1,7 εκατ. ευρώ

Κλείνει στην Κροτόνε ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου.

Ο Ρουμάνος αμυντικός δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ (έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια), και είναι στην Ιταλία ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Κροτόνε, στην οποία όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αυτήν την εξέλιξη, επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μετέδωσενωρίτερα ο Τάσος Τσατάλης στους 94.6, μιλώντας στους Σταύρο Χονδροθύμιο και Νίκο Ζέρβα, όταν και προανήγγειλε ότι θα δρομολογηθεί η μετακίνηση του 25χρονου στόπερ στον σύλλογο της Serie B.

Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά ίσως τις επόμενες ώρες να σφραγιστεί η μεταγραφή του Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε, από την οποία η «Ένωση» θα έχει συνολικό όφελος που αγγίζει το 1,7 εκατομμύριο ευρώ. Ουσιαστικά, μόνο τα διαδικαστικά απομένουν, καθώς είναι από το πρωί στη γειτονική χώρα ο Νεντελτσιάρου ώστε να περάσει από εξετάσεις και προσεχές θα κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x