Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Ημέρα εξελίξεων για Νεντελτσιάρου - Δύσκολα θα… ξεφύγει από τον Βράνιες η ΑΕΚ»

Ορθάνοιχτο πλέον το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ιονούτ Νεντελτσιάρου από την ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τον ενδεχόμενο επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες.

Φεύγει ο Νεντελτσιάρου και έρχεται ο Βράνιες στην ΑΕΚ;

Αρκετά σοβαρές φαίνεται ότι είναι πλέον οι πιθανότητες για ένα τέτοιο σενάριο στην «Ένωση». Ο Τάσος Τσατάλης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στους Σταύρο Χονδροθύμιο και Νίκο Ζέρβα, ότι η παρουσία του Ρουμάνου αμυντικού στην ευρωπαϊκή λίστα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Παρότι το όνομά του βρίσκεται σε αυτή (θα γίνει τουλάχιστον μια αλλαγή με την προσθήκη του Αραούχο) είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να κοπεί εν τέλει.

«Είναι ημέρα εξελίξεων για Νεντελτσιάρου, είναι… ώρα εξελίξεων για τον Νεντελτσιάρου. Θα γίνει προσπάθεια για να καλυφθεί το κενό του όσο πιο γρήγορα γίνεται», επεσήμανε.

Οι διαπραγματεύσεις με την Κροτόνε είναι σε προχωρημένο στάδιο και τα χρήματα που έχουν ρίξει στο… τραπέζι οι Ιταλοί αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Παράλληλα, «δύσκολα θα ξεφύγει από την επιλογή να μην ασχοληθεί με τον Βράνιες η ΑΕΚ», όπως ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης και με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα «παίξει» η επιστροφή του Βόσνιου αμυντικού για τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x