Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία από σήμερα ο Άμραμπατ με ειδική άδεια

Ο Νόρντιν Άμραμπατ έλαβε ειδική άδεια, ταξίδεψε από το απόγευμα της Κυριακής στην Ολλανδία και θα συναντήσει εκεί την αποστολή της ΑΕΚ, που θα φύγει την Τρίτη για προετοιμασία.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (10/07) ο Νόρντιν Άμραμπατ, καθώς έλαβε ειδική άδεια και θα συναντήσει εκεί την αποστολή της ΑΕΚ, που θα φύγει την Τρίτη για προετοιμασία.

Θυμίζουμε, όλα παραμένουν ανοικτά στο θέμα του Άμραμπατ, για τον οποίο η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει την πρόταση της Ουτρέχτης, η οποία επιθυμεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα αποδώσει καρπούς η τεράστια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για ένα ζήτημα, να σημειωθεί, που δεν είναι ούτε στο δικό του χέρι ούτε σε εκείνο της ΑΕΚ και γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες αναφορικά με το πρόβλημά του.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον παίκτη και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αρκεί να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε να ο Άμραμπατ να βρίσκεται στην Αθήνα και να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και παράλληλα να αντιμετωπίζει το οικογενειακό του θέμα.

Ο λόγος, φυσικά, που ο Άμραμπατ πήρε αυτή την ειδική άδεια είναι στα πλαίσια της προσπάθειας να βρεθεί λύση στο προσωπικό ζήτημά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x