Stoiximan Super League

Τι λέει η ΑΕΚ για το δίπλωμα UEFA Pro του Ματίας Αλμέιδα

Θέση σχετικά με το θέμα του Ματίας Αλμέιδα και το δίπλωμα UEFA Pro πήρε η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απλά διαδικαστικό, καθώς ο Αργεντινός έχει ήδη κάνει κινήσεις, προκειμένου να κλείσει το ζήτημα.

Η ΑΕΚ πήρε θέση για το θέμα του Ματίας Αλμέιδα και το δίπλωμα UEFA Pro, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απλά διαδικαστικό, καθώς ο Αργεντινός έχει ήδη κάνει κινήσεις, προκειμένου να κλείσει το ζήτημα.

Πρέπει να έχει το συγκεκριμένο δίπλωμα, αφού απαιτείται για τους προπονητές της Super League Interwetten. Ο λόγος, όπως τονίζεται από την ΑΕΚ, που δεν το έχει είναι, φυσικά, γιατί δεν είχε εργαστεί ποτέ σε ευρωπαϊκή ομάδα. Ήδη, λοιπόν, γίνονται οι απαιτούμενες κινήσεις, ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα με τη διαδικασία εξομοίωσης.

Έχουν συγκεντρωθεί τα απαιτούμενα έγγραφα και έχουν παραδοθεί στην ομοσπονδία. Την περασμένη Πέμπτη κλιμάκιο της UEFA επικοινώνησε με τον Αλμέιδα, ο οποίος ουσιαστικά έδωσε εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα πάρει το ΟΚ από την UEFA και θα του δοθεί το απαιτούμενο δίπλωμα.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης», αξίζει να σημειωθεί, τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία σχέση με την περίπτωση του Βέρα του ΟΦΗ. Και αυτό γιατί ο Αλμέιδα είναι δέκα χρόνια προπονητής, τα οκτώ τουλάχιστον πρώτης κατηγορίας στις χώρες όπου δούλεψε, έχοντας κατακτήσει τίτλους, ενώ έχει το αντίστοιχο δίπλωμα στη Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x