Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία η απόκτηση μέσου για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι στις τελικές συζητήσεις για την απόκτηση μέσου. Ένας παίκτης έχει προβάδισμα, ενώ υπάρχουν επαφές και με δύο εναλλακτικές λύσεις. Το σενάριο για Ούγκρινιτς.

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις για την απόκτηση μέσου από την ΑΕΚ. Οι Κονέ και Παπαδημητρίου επέστρεψαν από το εξωτερικό, όπου είχαν τις τελευταίες μέρες επαφές για μεταγραφή, με επίκεντρο την Ολλανδία, αλλά όχι μόνο (υπάρχουν φήμες και για Γερμανία). Με την υπόθεση του Έντερ Μπαλάντα να «ναυαγεί» καθώς η Μπριζ δεν έχει αποφασίσει για την τύχη του, η «Ένωση» έχει πλέον προχωρημένες επαφές με τρεις παίκτες.

Η μία από αυτές τις περιπτώσεις φέρεται να είναι αυτή που έχουν ξεχωρίσει και αναμένουν το αποτέλεσμα των επαφών οι «κιτρινόμαυροι», ενώ υπάρχουν ακόμη δύο επιλογές που βρίσκονται stand by. Αυτό που προκύπτει είναι πως η ΑΕΚ θα κάνει σίγουρα μεταγραφή και δεν θα μείνει χωρίς προσθήκη στο κέντρο με το κλείσιμο του «παραθύρου».

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν, χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση, είναι αυτό του Φίλιπ Ούγκρινιτς (φωτο), που εκπροσωπείται από το γραφείο του Στίβεν Τσούμπερ. Ο 23χρονος Ελβετός (διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας) με ρίζες από τη Σερβία ανήκει στη Λουκέρνη που όμως είναι ουραγός στην παρτίδα του. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024 και ο ίδιος έχει φέτος 22 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x