Stoiximan Super League

Με 4-2-3-1 και βασικό Ρότα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ

Με σύστημα 4-2-3-1 και έχοντας ως βασικό τον Λάζαρο Ρότα θα παρατάξει την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ματίας Αλμέιδα.

Εκπλήξεις επιφύλασσε η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι της με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (4/9, 21:30).

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το γράφημα που έχει αναρτήσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει την «Ένωση» με σύστημα 4-2-3-1 και τον Λάζαρο Ρότα βασικό. Βέβαια, βάσει των προσώπων που απαρτίζουν την ενδεκάδα, ο σχηματισμός ενδέχεται να αλλάζει.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ρότα, στο αριστερό ο Χατζισαφί, ενώ κεντρικό δίδυμο οι Βίντα και Τζαβέλλας. Το αντίστοιχο στα κεντρικά χαφ θα αποτελούν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους τον Πινέδα. Στο αριστερό «φτερό» θα είναι ο Τσούμπερ, στο δεξί ο Γκατσίνοβιτς και στην κορυφή ο Αραούχο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Σιμάνσκι, Γιόνσον - Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Τσούμπερ - Αραούχο.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ελίασον.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης - Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος - Καραχάλιος - Μπιλμπάο, Λιάσος - Μέντες, Παμλίδης, Ροσέρο.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Αθανασίου, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Ριένστρα, Φοφανά, Τζίμας, Τζάβος, Σταματελόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x