Stoiximan Super League

Η «δίψα» του Αραούχο και το φιλικό με Απόλλωνα

Σε ρυθμούς Αραούχο κινείται η ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή από τη Λας Πάλμας, αφού το μοναδικό που απομένει, είναι η ανακοίνωση από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Αργεντινός επιθετικός από το απόγευμα της Τετάρτης είναι στην Ελλάδα και μάλιστα δείχνοντας πόσο «διψά» για να ξαναβάλει τη φανέλα της ΑΕΚ, ζήτησε πριν από τις ιατρικές εξετάσεις, να περάσει από τα Σπάτα για να μιλήσει ο ίδιος με τον νέο του προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η… επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και μετά την πρώτη τους γνωριμία, του είπε ότι είναι έτοιμος να παίξει άμεσα ποδόσφαιρο και γιατί όχι να μην τον υπολογίζει στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Η στάση του παίκτη μόνο χαμόγελα δημιούργησε στον Σέρβο τεχνικό, που βλέπει τον βασικό του επιθετικό να είναι έτοιμος με το… καλημέρα.

Από εκεί και πέρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό της Πέμπτης (15/7) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ, αναμέτρηση που οριστικά θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο συγκεκριμένο ματς, δεν υπολογίζεται ο Νταμιάν Λε Ταλέκ που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν και οι Κώστας Γαλανόπουλος, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Ζίγκα Λάτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x