Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν θα δυσκολευτεί να δώσει Νεντελτσιάρου η ΑΕΚ - Θα πάρει άλλο στόπερ στη θέση του»

Την εκτίμηση ότι θα έρθει μια πρόταση ικανή ώστε να παραχωρήσει η ΑΕΚ τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου και ότι η «Ένωση» θα τον αντικαταστήσει με άλλο στόπερ έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου

Στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που προτίθεται να κάνει η ΑΕΚ -συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές και τον στόπερ- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, επανέλαβε ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι συνδεδεμένο με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο και σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν θα δυσκολευτεί να βρει μια πρόταση αρκετά ενδιαφέρουσα για να τον παραχωρήσει, εκτίμησε ότι στη συνέχεια θ’ αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός για να τον αντικαταστήσει.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι ο Αραούχο θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους «κιτρινόμαυρους», επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους να περιμένουν ως το τέλος Ιουλίου τον Χατζισαφί και τόνισε ότι εφόσον δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ρελάνς από τη NOVA, η ΠΑΕ θα παραχωρήσει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στην Cosmote TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x