Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Εντυπωσιακή η εξέλιξη του Γκαρσία στα τελειώματα - Οι σκέψεις Αλμέιδα για 11άδα και το θέμα με Ρότα αριστερά»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για Γκαρσία, τις σκέψεις του Αλμέιδα ενόψει της ρεβάνς με Άρη και το… έργο με Ρότα αριστερά, που δεν λειτουργεί!

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δύο 24ωρα πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε αρχικά στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, που δεδομένα θα λείψει από το ματς της Θεσσαλονίκης και θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει τον Ατρόμητο, την Κυριακή. Σχολίασε, δε, πόσο κομβικός είναι για την ΑΕΚ ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος, όπως τόνισε, «φέτος έχει εντυπωσιακή εξέλιξη στα τελειώματά του».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε ότι ο Αλμέιδα «δεν θα αλλάξει τις σκέψεις του για την 11άδα με τον Άρη», χρησιμοποιώντας εκείνη του Κυπέλλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το χθεσινό παιχνίδι, αναφέρθηκε στο τι κρατάει και τι πετάει από την εμφάνιση της ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στην εικόνα του Γκατσίνοβιτς, που φαίνεται πως δεν είναι καλά, τονίζοντας ότι υπάρχει και το άλλοθι της χρησιμοποίησης του Ρότα πίσω του, στο αριστερό άκρο. «Δεν λειτουργεί μεσοεπιθετικά το έργο με αριστερά τον Ρότα. Ανασταλτικά ανταποκρίθηκε, αλλά μεσοεπιθετικά όχι.

Και είναι πολύ δύσκολο για τον Γκατσίνοβιτς, που είναι παίκτης συνεργασίας και κίνησης στον χώρο να παίξει με ένα παιδί, που δεν ξέρει τη θέση. Το θέμα του αριστερού μπακ, όμως, έπρεπε να το έχει λύσει το καλοκαίρι η ΑΕΚ, με δεδομένο ότι εκεί έχει δύο μη κοινοτικούς παίκτες (σ.σ. Μουκουντί-Χατζισαφί, θυμίζουμε, βρίσκονται στο Κύπελλο Ασίας με το Ιράν)
», υπογράμμισε.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x