Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν είναι κακή η ισοπαλία για ΑΕΚ-Ανησυχία για Λιβάι γιατί… όλο σκοράρει»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί πως η ΑΕΚ απέφυγε τα χειρότερα στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όχι αρνητικό αποτέλεσμα αν και θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει στο φινάλε χαρακτήρισε ο Κώστας Κετσετζόγλου για την ΑΕΚ το χθεσινό 2-2 με τον Παναθηναϊκό, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Και οι δύο ομάδες μπορεί να είναι και στενοχωρημένες και ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα. Είχα πει και πριν το ματς πως και η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα. Αν έχανε η ΑΕΚ θα ήταν στο -5, ενώ τώρα είναι στο -2 και έχει και την ισοβαθμία. Οι δύο βαθμοί καλύπτονται και σε ένα ματς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη», ανέφερε.

«Η ΑΕΚ έψαξε το γκολ με έναν τρόπο, αναζητώντας τον Λιβάι στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού με βαθιές μπαλιές και έτσι προηγήθηκε. Για μένα υπάρχει φάουλ στον Γκατσίνοβιτς και στην εξέλιξη της φάσης η άμυνα της ΑΕΚ αντιδρά πολύ άσχημα και δέχεται την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα, βρήκε το γκολ που ακυρώθηκε σωστά γιατί ήταν φάουλ από τον Σιμάνσκι. Υπήρχε ανατροπή του Πινέδα στον Βέρμπιτς λίγο μετά. Μετά από αυτό η ΑΕΚ ήταν σαν να έφυγε για κάποια λεπτά από το γήπεδο και δέχτηκε ένα γκολ από μια όμορφη κομπίνα του Παναθηναϊκού. Μετά το 75’ οι αλλαγές του Τερίμ δεν βοήθησαν, η ΑΕΚ πίεσε και βρήκε το γκολ από αυτή την πίεση», ανέφερε για την εικόνα του αγώνα.

Τέλος για το πρόβλημα τραυματισμού που φάνηκε να έχει στο φινάλε ο Λιβάι Γκαρσία είπε: «Ένα χτύπημα δέχτηκε, δεν είναι κάτι μυϊκό. Υπάρχει όμως μια ανησυχία γιατί… από τη στιγμή που γύρισε σκοράρει συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x