Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το εξάποντο απόλυτο ζητούμενο για την ΑΕΚ στα δύο παιχνίδια με Άρη - Τα ερωτηματικά για 11άδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη, την Κυριακή (14/04, 20:30), από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης, αφότου αναφέρθηκε στη στιγμή, που δεν ξεχάσει ποτέ, με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου, στάθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη, την Κυριακή (14/04, 20:30).

Τόνισε, λοιπόν, πως, με εξαίρεση τους Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, ο Ματίας Αλμέιδα έχει λυμένα όλα τα προβλήματά του και σημείωσε ότι δεδομένα θα γίνουν αλλαγές. «Θα παίξει ο Πόνσε δεδομένα αντί του Γκαρσία και ο Γιόνσον θα πάει μάλλον δίπλα στον Πινέδα. Ερωτηματικό είναι η τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Έχει προβάδισμα ο Ελίασον, ενώ δεν νομίζω δεύτερο ματς να μη χρησιμοποιηθεί ο Τσούμπερ. Μένει να δούμε, επίσης, αν θα ξεκουράσει ο Αλμέιδα λίγο τον Μουκουντί, ο οποίος, βέβαια, προπονείται κανονικά, για να βάλει τον Κάλενς, και αν θα δούμε τον Πήλιο αντί του Χατζισαφί, που έχει παίξει όλα τα ντέρμπι».

«Το εξάποντο είναι το απόλυτο ζητούμενο για την ΑΕΚ στα δύο παιχνίδια με τον Άρη. Είναι δεδομένο πως τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να μεταφέρουν πίεση σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που θα έχουν ματς λιγότερο», συμπλήρωσε.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x