Stoiximan Super League

Τέλος οι μεταγραφές για την ΑΕΚ!

Όπως έγινε γνωστό, Μελισσανίδης και Μιλόγεβιτς συζήτησαν στη διάρκεια του χθεσινού (16/09) δείπνου και συμφώνησαν πως η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμάντι!

Στις 14 μεταγραφές σταματάει η ενίσχυση της ΑΕΚ!

Όπως έγινε γνωστό από κύκλους μέσα στην ομάδα, Μελισσανίδης και Μιλόγεβιτς συζήτησαν στη διάρκεια του χθεσινού (16/09) δείπνου και συμφώνησαν πως η μεταγραφική ενίσχυση της «Ένωσης» ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος, να σημειώσουμε, περνάει από ιατρικά και θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (17/09).

Θυμίζουμε, η διορία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών λήγει αύριο βράδυ και υπήρχε τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και μετά την απόκτηση του Ιρανού αριστερού μπακ Μοχαμάντι, φημολογία για το ενδεχόμενο να γίνει και 15η μεταγραφή, με το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη να «παίζει» στα ρεπορτάζ -με τον ίδιο, βέβαια, όπως ανέφερε νωρίτερα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, να «ψάχνεται» για ομάδα στο εξωτερικό, στο Βέλγιο ή την Ολλανδία.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την κουβέντα, που είχαν ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και ο προπονητής του συλλόγου, αποφασίστηκε πως δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης, αφού συμφώνησαν πως το ρόστερ είναι πλήρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x