Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Τεστ δύο ωρών με Φόλενταμ με Πινέδα βασικό

Η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο φιλικό της αντιμετωπίζοντας στο Άλκμααρ την Φόλενταμ σε ένα ματς 120 λεπτών. Βασικός ο Πινέδα. Τι ετοιμάζει ο Αλμέιδα.

Το δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της δίνει απόψε η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη στην Ολλανδία Φόλενταμ (20:00, COSMOTE Sport 1, sport-fm.gr), σε έναν αγώνα που μετά από συμφωνία των δύο ομάδων θα διαρκέσει τέσσερα 30λεπτα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε χθες τόσο το 3-5-2, όσο και το 3-4-2-1 και έδειξε πως αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσει με τους βασικούς τον Ορμπελίν Πινέδα. Και στα δύο σχήματα, ο Μεξικανός δοκιμάστηκε στο πλευρό του Γιόνσον στη μεσαία γραμμή, ενώ πιο επιθετικό ρόλο είχαν οι Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς παίζοντας πίσω από τον Αραούχο. Ο Σιμάνσκι χρησιμοποιήθηκε ξανά ως κεντρικός αμυντικός στην τριάδα των στόπερ έχοντας αριστερό στόπερ τον Τζαβέλλα και δεξί πότε τον Μήτογλου και πότε τον Ρότα. Τσούμπερ και Γκαρσία δοκιμάστηκαν σε ρόλο δεξιών μπακ-χαφ, με τον τελευταίο όμως σε κάποιες παραλλαγές να παίζει πιο μπροστά.

Στο σημερινό τεστ δεν θα αγωνιστούν οι Αλμπάνης και Μισελέν λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Γαλανόπουλος θα αρχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα με την επιστροφή της από την Ολλανδία.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, εν αναμονή της κατάληξης στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς μετά τη ρεβάνς Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα, εξελίξεις περιμένουμε και για τον δεύτερο στόπερ. Ο Ράντεκ Κουχάρσκι είναι το τελευταίο διήμερο εκτός Ολλανδίας και φαίνεται πως «τρέχει» κάποιες υποθέσεις για την ενίσχυση της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x