Stoiximan Super League

Τεστ για Γκαρσία, δύσκολα ο Άμραμπατ με Απόλλωνα

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία και του Νορντίν Αμραμπάτ στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στην ΑΕΚ, παρά το… τρίτο ημίχρονο του προηγούμενου ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στους Λιβάι Γκαρσία και Νορντίν Αμραμπάτ που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Ο διεθνής εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μπήκε στην αποστολή του προηγούμενου ματς, παίρνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όμως φάνηκε πως δεν έχει απαλλαχθεί από τις ενοχλήσεις στον αυχένα.

Για αυτό τον λόγο ο προπονητής της «Ένωσης» θα αξιολογήσει την κατάστασή του στις επόμενες προπονήσεις, για να καταλήξει στη χρησιμοποίησή του απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Σε ό,τι αφορά τον Άμραμπατ, έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Άρη, όμως μέχρι την τελευταία προπόνηση ένιωθε ενοχλήσεις στον ώμο. Χθες δεν ανέβασε ξανά ρυθμό και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αν νιώσει καλύτερα σήμερα ή αύριο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει τελικά στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x