Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δεν είναι προτεραιότητα ο Φάλι - Αρνήθηκε την πρόταση η Κάντιθ γράφουν οι Ισπανοί

Η ΑΕΚ ψάχνει τους «εκλεκτούς» για τα στόπερ και το όνομα του Φάλι έχει πέσει στο τραπέζι, δεν αποτελεί, ωστόσο, προτεραιότητα η απόκτησή του, αφού η «Ένωση» εστιάζει αλλού. Τι γράφουν οι Ισπανοί.

Το θέμα απόκτησης στόπερ παραμένει σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ, που μέσα στο σαββατοκύριακο έχει εντείνει τις προσπάθειές της, προκειμένου να προχωρήσει η μία από τις δύο περιπτώσεις, που θέλει να κλείσει για τις βασική 11άδα. Δεν αποκλείεται, δε, να πάρει και τρίτο κεντρικό αμυντικό, αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία…

Ένα όνομα, λοιπόν, που έπεσε στο τραπέζι, είναι του Φάλι της Κάντιθ -από την οποία, θυμίζουμε, έμεινε ελεύθερος ο Γιόνσον και ήρθε στους «κιτρινόμαυρους». Πράγματι, ο 28χρονος Ισπανός έχει προταθεί, ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα. Η ΑΕΚ εστιάζει αλλού για την ενίσχυση του κέντρου της αμυντικής της γραμμής και ο Φάλι δεν είναι μέσα στους πρώτους στόχους.

Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Desmarque, η Κάντιθ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ, καθώς δεν ήταν κοντά στα οικονομικά της «θέλω». Συμπληρώνει, μάλιστα, ότι ο σύλλογος εξετάζει και την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ράντεκ Κουχάρσκι και οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού δουλεύουν πυρετωδώς και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, ίσως και πριν φύγει η ομάδα για Ολλανδία, την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x