Προπόνηση και… έφυγε για το ντέρμπι. Ο Ματίας Αλμέιδα κάνει σήμερα το τελικό μοντάρισμα για τη «μάχη» της Κυριακής για την 4η αγωνιστική της Super League. Ασφαλώς, ανάμεσα στους δύο «μονομάχους» το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελεί η Ένωση, καθώς δεν έχει «κλειδώσει» το σύστημα ή τέλος πάντων δεν έχει δείξει τις προθέσεις του ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο 48χρονος προπονητής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα χρησιμοποιήσει σύστημα με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα, ενώ μένει να φανεί και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσούμπερ. Οι υποψήφιοι είναι τρεις, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το βράδυ της Παρασκευής. Πρόκειται για τους Άμραμπατ, Ελίασον και Μοχαμάντι.

Εφόσον επιλέξει 4-2-3-1, με δεδομένη την παρουσία του Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, οι Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας και Χατζισαφί θα είναι λογικά η τετράδα στην άμυνα, ενώ Γιόνσον – Σιμάνσκι θα παίξουν στον άξονα, με τον Πινέδα να βρίσκεται μπροστά τους. Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς θα βρίσκονται στα «φτερά» και ο Αραούχο στην κορυφή. Σε περίπτωση που στραφεί στο 3-6-1 ή το 3-5-2, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο Γκατσίνοβιτς δεξιά αντί του Ρότα και ο Πινέδα στο πλευρό του Γιόνσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x