Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το εξαμελές επιτελείο που δεν αποχωρίζεται ο Ματίας Αλμέιδα

Ποιο είναι το εξαμελές επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα που έχει θέσει ως όρο να έχει μαζί του για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Στην Αθήνα αναμένεται ο Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να συζητήσει με την ΑΕΚ την προοπτική της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ένας εκ των όρων που είχε θέσει εξαρχής στις επαφές του με τους ανθρώπους της «Ένωσης» -σε περίπτωση που ολοκληρωθεί φυσικά το deal- ήταν να τον ακολουθήσει το εξαμελές επιτελείο του. Πρόκειται για άτομα που αποτελούν το «Α» και το «Ω» για τη δουλειά του Αργεντινού τεχνικού και τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο οικονομικό πακέτο που κλείνει με την εκάστοτε ομάδα (τα πληρώνει ο ίδιος).

Αναλυτικά, το επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα:

Ομάρ Ζαρίφ:

Αποτελεί το δεξί χέρι του Αλμέιδα και τον πλέον άμεσο συνεργάτη του. Ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2015 και ακολούθησε τον Αργεντινό τεχνικό σε Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Σαν Χοσέ. Τους συνδέει βαθιά φιλία.

Ντάνιελ Βέγα:

Πρόκειται για τον νέο βοηθό του Αλμέιδα. Στις 11 Μαρτίου του 2022 ανακοινώθηκε ότι εντάσσεται στο τιμ του. Ήταν τερματοφύλακας στους Earthquakes, όπου και δούλεψε με τον υποψήφιο προπονητή της ΑΕΚ. Τη διετία 2013-15 είχε περάσει από την Ανόρθωση.

Κάρλος Ρόα:

Ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο πιο… διάσημος του τιμ, καθώς ήταν επί χρόνια βασικός στην εθνική Αργεντινής. Η συνεργασία του με τον Αλμέιδα άρχισε το 2015 στη Γουαδαλαχάρα, ενώ είχαν γνωριστεί στη Ρίβερ.

Γκίντο Μπονίνι:

Ο γυμναστής του τιμ. Προέρχεται από οικογένεια με μεγάλη παράδοση. Ο πατέρας του, Λουίς Μαρία, συνεργάζεται για πάνω από είκοσι χρόνια με τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Βρίσκεται στο πλάι του Αλμέιδα από τα χρόνια της Ρίβερ.

Φάμπιο Άλβαρες:

Ο γιατρός του τιμ, με ειδίκευση στην κινησιολογία. Συνεργάζεται με τον Αλμέιδα από το 2017, όταν ο δεύτερος ήταν στη Γουαδαλαχάρα.

Αγουστίν Σαλασάρ:

Πρόκειται για τον υπεύθυνο επικοινωνίας του τεχνικού τιμ. Ουσιαστικά είναι ο μεταφραστής του Αλμέιδα και από τα πλέον ενεργά μέλη του επιτελείου την ώρα των αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x