Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Ούτε απόφαση, ούτε φαβορί για τον πάγκο - Έχουν γίνει 4 επαφές και μένει τουλάχιστον άλλη μια»

Στη διευκρίνιση ότι η επικείμενη άφιξη του Ματίας Αλμέιδα δεν συνεπάγεται ότι αποτελεί φαβορί (τονίζοντας ότι υπάρχει καταρτισμός τελικής λίστας και όχι απόφαση για τον προπονητή) προχώρησε η ΑΕΚ.

Θέση για τεκταινόμενα στο θέμα του προπονητή πήρε η ΑΕΚ. Με αφορμή την αποκάλυψη για άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στη χώρα μας, η «Ένωση» ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχει προκριθεί η δική του περίπτωση.

Αντιθέτως, ξεκαθαρίζεται ότι απόφαση δεν υπάρχει ακόμα και οποιαδήποτε εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο των τελικών συζητήσεων με όλους τους υποψήφιους.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση για το θέμα του προπονητή. Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και κανένα φαβορί ή… αουτσάιντερ για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο της κατάρτισης της τελικής λίστας των υποψηφίων.

Έχει ήδη κάνει συναντήσεις, επαφές και συνεντεύξεις με συγκεκριμένους υποψήφιους προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση και να προχωρήσει στην τελική της επιλογή.

Έχουν υπάρξει τέσσερις επαφές που έχουν ολοκληρωθεί σε επίπεδο τελικής συζήτησης εδώ και στο εξωτερικό. Απομένει ακόμα μία τουλάχιστον επαφή μέχρι να υπάρξει η τελική απόφαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x