Stoiximan Super League

Το πλάνο για Τρίπολη στην ΑΕΚ

Ο Αραούχο μπήκε «μέσα» για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Ματίας Αλμέιδα θα πάει με λογική… ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Σέρχιο Αραούχο έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ και έτσι μπήκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός άσος μέχρι την Πέμπτη ήταν αμφίβολος ακόμα και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως χθες μπήκε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του. Σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα!

Ο παίκτης, από τη μεριά του, έλεγε στους «κιτρινόμαυρους» πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το ματς στην Αρκαδία, ένα παιχνίδι κομβικό για την ΑΕΚ που θέλει να το κερδίσει και να εκμεταλλευτεί ενδεχομένως ένα βολικό για εκείνη αποτέλεσμα στο αυριανό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Κάπως έτσι ο «Τσίνο» θα πάρει το γνωστό ελεύθερο ρόλο του πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία. Από εκεί και πέρα, ο Γκατσίνοβιτς θα παίξει στα αριστερά, ο Ελίασον στα αριστερά και ο Πινέδα θα παίξει μαζί με τον Σιμάνσκι στη μεσαία γραμμή της «Ένωσης».

Σε ό,τι αφορά τον Μουκουντί, ο Καμερουνέζος στόπερ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από την ίωση, με υψηλό πυρετό και έμεινε στο κρεβάτι για να μπορέσει να αναρρώσει.

Μένει να φανεί αν ο ποδοσφαιριστής θα πάει στα Σπάτα ή αν ο Αλμέιδα θα του ζητήσει να ξεκουραστεί, ώστε να μπει στα πλάνα του ενόψει των δύο αγώνων που απομένουν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x