Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το… πρόστιμο των παικτών στον Γιαννίκη

Ο Αργύρης Γιαννίκης άργησε περίπου 5 λεπτά να βγει στο γήπεδο για τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ και οι παίκτες ζητούσαν… πρόστιμο.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ΑΕΚ μετά τη νίκη του Σαββάτου επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2) και αυτό ήταν εμφανές και στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, που από τη στιγμή που ανέλαβε έκανε σαφές στους παίκτες του ότι η έγκαιρη προσέλευση στην προπόνηση είναι… μη διαπραγματεύσιμη, καθυστέρησε να βγει για περίπου 5 λεπτά στο γήπεδο χθες. Έτσι όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του ζητούσαν χαριτολογώντας να του επιβληθεί πρόστιμο, κάτι που και ο ίδιος αντιμετώπισε με χαμόγελο.

Ο 41χρονος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια «… για τη σημαντική νίκη και την αντίδραση που βγάλατε το Σάββατο». Είπε στους ποδοσφαιριστές του επίσης πως «… δεν είναι εύκολο όταν δέχεσαι γκολ στο πρώτο λεπτό. Κάναμε όμως και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε».

Όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στον αυριανό πρώτο αγώνα Κυπέλλου για τους «16» απέναντι στην Κηφισιά στο ΟΑΚΑ. Όλα δείχνουν πως στο βασικό σχήμα θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Χατζισαφί, Ρότα, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x