Κύπελλο Ελλάδας

Άλλη… ΑΕΚ με Κηφισιά

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει με αντίπαλο την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ, να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Κηφισιά υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, στο πρώτο από τα δύο ματς της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (20:15, Cosmote Sport 2 , BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο), ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής που δεν τον έχουν πάρει με εκείνον μέχρι σήμερα, ξεκουράζοντας παράλληλα κάποιους άλλους που έχουν τραβήξει το κουπί όλο αυτό το διάστημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να σφραγίσουν από σήμερα την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης και να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα η αναμέτρηση πριν από τα Χριστούγεννα.

Φαβορί να ξεκινήσουν βασικοί είναι οι Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Εν τω μεταξύ υπάρχει αγωνία στην ΑΕΚ για τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ο Ελβετός άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εντοπίστηκε τραυματισμός στο πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα εκτιμάται καθημερινά μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x