Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έχει στόχο να δουλέψει στο τακτικό, αλλά κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι των παικτών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει των τριών επικείμενων ματς των playoffs της Stoiximan Super League, αλλά και στα κομμάτια που δίνει βάση ο Αλμέιδα.

Ήρεμα και χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων των playoffs της Stoiximan Super League η ΑΕΚ, όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αφού αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και κατ' επέκτασιν στη διακοπή, στάθηκε στην παρουσία των παικτών της Ένωσης που έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά του συγκροτήματα.

Στη συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη βάση στο έξτρα ρεπό που έδωσε στους υπόλοιπους παίκτες ο Ματίας Αλμέιδα, γεγονός το οποίος είναι... πρωτοφανές για τον Αργεντινό τεχνικό.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με την επιστροφή των παικτών στα Σπάτα, θα επικεντρωθεί τόσο στην ανάλυση του αντιπάλου, όσο και στο τακτικό και ψυχολογικό κομμάτι.

«Πρώτη φορά που ο Αλμέιδα που σε διακοπή για εθνικές έδωσε μια ημέρα παραπάνω ρεπό. Δεν το είχε ξανακάνει. Δεν του αρέσουν τα ρεπό γιατί θεωρεί ότι δεν βοηθάει την ομάδα. Θα δουλέψει και για τα τρία ματς στην εβδομάδα που θα έρθει. Κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. »


Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x