Stoiximan Super League

Η επίσκεψη Καραμανλή στην OPAP Arena και το συγχαρητήριο σημείωμα για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού (pics)

Στιγμιότυπα από την παρουσία Καραμανλή στη σουίτα Μελισσανίδη για να παρακολουθήσει το ματς της Εθνικής, αλλά και το ιδιόχειρο σημείωμα για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, δημοσίευσε η ΑΕΚ.

Στην OPAP Arena για να παρακολουθήσει το ματς της Εθνικής με το Καζακστάν βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοξενήθηκε μαζί με τα παιδιά του στη σουίτα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ νωρίτερα είχαν ξεναγηθεί και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Η «Ένωση» λοιπόν δημοσίευσε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ιδιόχειρο σημείωμα που αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο μνήμης και σεβασμού στον προσφυγικό ελληνισμό».

Η σχετική ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

«Ο κ. Κώστας Καραμανλής και τα παιδιά του Αλίκη και Αλέξανδρος επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης την OPAP ARENA.

Ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Καζακστάν, φιλοξενούμενοι του κ. Μελισσανίδη στην προεδρική σουίτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός και τα δίδυμα τέκνα του εξέφρασαν τον θαυμασμό τους τόσο για όσα βίωσαν στο Μουσείο, όσο και για την εμπειρία της παρακολούθησης ενός σημαντικού αγώνα στο πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Μελισσανίδη για την πρόσκλησή του και αυτός με τη σειρά του τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x