Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Καφενειακού επιπέδου οι συζητήσεις περί αποχώρησης Μελισσανίδη»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ όπως το μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ αλλά και για τα σενάρια περί αποχώρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ των νταμπλούχων Ελλάδας, αφού αρχικά ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στάθηκε στα όσα ακούστηκαν για τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται περί αβάσιμων τοποθετήσεων «καφενειακού» επιπέδου: «Δεν ξέρω ειλικρινά πως προέκυψε όλο αυτό με τον Μελισσανίδη. Ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει τόσα πολλά, πήρε νταμπλ έφτιαξε γήπεδο δεν έχει λόγο να φύγει, τη στιγμή που θα γιορτασθούν και τα 100 χρόνια του συλλόγου. Είναι σύζητηση καφενειακού επιπέδου».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν λέγοντας: «Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν, αλλά αναμένουμε σύντομα ανακοινώσεις, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει μια κάποια αύξηση στις τιμές δεδομένου ότι θα υπάρξουν και τα ευρωπαϊκά ματς».

Τέλος ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά αλλά και την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα: «Έχουν ξεκινήσει να εξετάζονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι απίθανο να κινηθεί για στόπερ αλλά και για έναν ακόμη αριστερό εξτρέμ ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Για τον Πινέδα ακόμη και 10% πιθανότητες να υπάρχουν για να αποκτηθεί, αυτές θα εξαντληθούν από την ΑΕΚ. Σίγουρα τον θέλουν στην ΑΕΚ και το θέμα θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x