Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα πάει για έτοιμο στόπερ η ΑΕΚ-Κάποια μέρα θα γυρίσει ο Μπακασέτας»

Η ΑΕΚ θα κινηθεί για στόπερ έτοιμο να παίξει άμεσα, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Η ΑΕΚ μπήκε σε… μεταγραφική περίοδο και είναι έτοιμη για να κάνει όσες κινήσεις χρειαστούν, προκειμένου να ενισχυθεί, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ είναι έτοιμη, αλλά δεν έχει κάποιον λόγο να βιαστεί. Με την άφιξη του Κονέ έχει οργανωθεί πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι την τελευταία διετία. Ελπίζουμε και αυτό το καλοκαίρι να υπάρχουν τα αποτελέσματα που υπήρχαν και στις μεταγραφές που έγιναν πέρσι. Υπάρχουν λύσεις για όλες τις θέσεις, εφόσον κριθεί πως χρειάζεται προσθήκη. Είναι πιθανό να πάει η ΑΕΚ σε προσθήκη παίκτη σε θέση που φαίνεται ότι δεν θέλει», σημείωσε.

«Θα εξαρτηθούν πολλά από την παραμονή του Πινέδα. Σίγουρα θα αποκτηθεί σέντερ μπακ, αλλά δεν υπάρχει θέμα με τον Νταβίντ Λουίς. Θεωρώ πως η ΑΕΚ θα πάει σε παίκτη έτοιμο να παίξει. Θα δούμε αν ο Τζαβέλλας παραμείνει ως πέμπτος στόπερ. Δεν αποκλείεται να έρθει ένας τρίτος τερματοφύλακας που να μην είναι κάποιος μικρός, αλλά να είναι έτοιμος να παίζει. Αν έπαιρνε έναν από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μανδάς θα ήταν μια πολύ καλή λύση», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς, για τις περιπτώσεις Μπακασέτα και Κουρμπέλη απάντησε: «Πιστεύω πως ο Μπακασέτας κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά δεν νομίζω φέτος. Το βλέπω απίθανο να πάει να τον αγοράσει φέτος. Εγώ θα τον έπαιρνα τον Κουρμπέλη, μου αρέσει πολύ και σαν στόπερ, αλλά δεν ξέρω κάτι για την ΑΕΚ».

Τέλος, για την μπασκετική ΑΕΚ τόνισε πως «… μέσα στο καλοκαίρι θα διαφανεί κάτι για να έχει καλύτερο μέλλον και θα έχουμε ανακοινώσεις σύντομα».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x