Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν έπαιζε αύριο προκριματικό, πιστεύω θα ξεκινούσε ο Ζίνι - Προβάδισμα ο Στάνκοβιτς»!

Ακούστε πώς σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το φιλικό της ΑΕΚ με τον Βόλο, με την «Ένωση» να επικρατεί 3-0 στο Πανθεσσαλικό. Τι είπε για Λιβάι, Ζίνι, Στάνκοβιτς και Μαχαίρα.

Η ΑΕΚ έβγαλε γούστα σε ακόμη ένα φιλικό, καθώς επικράτησε 3-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Σχολιάζοντας την εικόνα της «Ένωσης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Σε κάνει αυθόρμητα να λες ''μακάρι να είχε και άλλον αγώνα''. Είναι πολύ όμορφη αυτή η ΑΕΚ, βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο και μια ομάδα με πλάνο, που βρίσκεις λύσεις σε όλα. Και το λέω αυτό, γιατί ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά γρήγορα η ΑΕΚ κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και να πετύχει δύο γκολ».

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στον εξαιρετικό και πάλι Ζίνι, τον οποίο ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της άμυνας. «Όταν ένας παίκτης κάνει μέσα σε 15 λεπτά πέντε προσπάθειες μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτό τα λέει όλα. Αν έπαιζε πρώτο προκριματικό αύριο η ΑΕΚ, πιστεύω θα ξεκινούσε ο Ζίνι. Τόσο απλά», ανέφερε ο Κετσετζόγλου.

Για τον Στάνκοβιτς, εξάλλου, υπογράμμισε ότι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί με τις επεμβάσεις του και σημείωσε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται εκείνος να έχει το προβάδισμα έναντι του Αθανασιάδη για τον «άσο».

Όσο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή, Λιβάι Γκαρσία, σχολίασε, πέρα από την εμφάνιση και τα δύο τέρματά του, και τον χαμό, που γίνεται γύρω από το όνομά του στο μεταγραφικό παζάρι.

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x