Stoiximan Super League

Σε ξεχωριστό… κλαμπ μπήκε ο «τριπλός» Γιαννίκης

Μία επίδοση που δεν έχει ούτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις τρεις (!) θητείες του στην ΑΕΚ πέτυχε ο Αργύρης Γιαννίκης, με το «τρία στα τρία» της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα ξεκίνησε ο Αργύρης Γιαννίκης την παρουσία του στην ΑΕΚ.

Με τον 41 ετών προπονητή, η «Ένωση» κατάφερε κάνει το «τρία στα τρία», με τις νίκες απέναντι σε Ατρόμητο (3-0), στον Βόλο (3-1) και χθες το βράδυ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (2-1).

Πρόκειται για επίτευγμα που δεν έχει πετύχει ούτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε καμία από τις τρεις θητείες του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Το πιο πρόσφατο ξεκίνημα με «3 στα 3» για προπονητή που ανέλαβε την ΑΕΚ ήταν του Νίκου Κωστένογλου τη σεζόν 2019/20 και κάτι ανάλογο είχε συμβεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μία χρονιά νωρίτερα.

Ο Κωστένογλου είχε αρχίσει με 4/4, κερδίζοντας Τραμπζονσπόρ (0-2), Αστέρα (2-3), Λαμία (2-0) και Παναιτωλικό (0-1), μέχρι να διακοπεί το σερί του σε ένα 2-2 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουζουνίδης είχε αρχίσει στο πρωτάθλημα με 3/3 και νίκες επί ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), Αστέρα (0-1) και Πανιώνιο (4-0), προτού έρθει η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0.

Έχουν υπάρξει, βέβαια, και άλλοι προπονητές με ανάλογη επίδοση, όμως ο πιο πρόσφατος ήταν ο Φερνάντο Σάντος την αγωνιστική περίοδο 2001/02.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x