Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πώς… κέρδισε τον Αλμέιδα ο Μουκουντί – Προβάδισμα ο Μήτογλου για την τριάδα με Λαμία»

Για το παρασκήνιο της υπόθεσης απόκτησης του Μουκουντί μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης, που αναφέρθηκε και στα πλάνα εν όψει της πρεμιέρας κόντρα στη Λαμία.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης της απόκτησης του Αρόλντ Μουκουντί βρίσκονται στην ΑΕΚ, αφού ο Καμερουνέζος διεθνής είναι από χθες στην Αθήνα και απομένει μόνο η τυπική διαδικασία της επισημοποίησης της μεταγραφής του από τη Σεντ Ετιέν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της απόκτησής του, αναφέροντας τα οικονομικά δεδομένα ενώ σημείωσε και ποια ήταν εκείνα τα στοιχεία που έκαναν τον Αλμέιδα να τον ξεχωρίσει, λέγοντας πως μίλησαν και τηλεφωνικά ενώ βλέποντάς τον στους αγώνες, τον «αγάπησε» για την ταχύτητα που διαθέτει παρά το ύψους του.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία, τόνισε ότι είναι δεδομένη η χρησιμοποίηση της τριάδας στην άμυνα, με τους Χατζισαφί και Τζαβέλλα να είναι οι σίγουροι και τον Μήτογλου να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για τη θέση του δεξιού στόπερ, αφού ο Βίντα δεν είναι ακόμα στο 100%, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει να χρησιμοποιηθεί ο Ρότα σε αυτή τη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x