Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αργά ή γρήγορα θα έρθει ο Πλάνιτς στην ΑΕΚ – Εκμεταλλεύτηκε συγκυρία με Μουκουντί»

Στις μεταγραφικές εξελίξεις που τρέχουν στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου, τονίζοντας ότι του Πλάνιτς είναι ζεστό, ενώ η «Ένωση» φάνηκε έξυπνη στο θέμα Μουκουντί.

Την κακή συγκυρία στην οποία βρισκόταν η Σεντ Ετιέν με σκοπό να κάνει δικό της τον Αρόλντ Μουκουντί εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η περσινή χρονιά του Καμερουνέζου διεθνή, που πιθανόν να παίξει και στο Μουντιάλ του Κατάρ, ήταν τραγική. Όμως ο Αλμέιδα τον ανέλυσε, τον πίστεψε και ελπίζει ότι μπορεί να ξεπεράσει κυρίως το ψυχολογικό πρόβλημα και να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο «σίριαλ» με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, τονίζοντας ότι, «αργά ή γρήγορα θα έρθει στην ΑΕΚ. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα το επόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Θέλει να έρθει στην Ελλάδα τώρα, έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις ανανέωσης, η Μακάμπι Χάιφα δεν τον αφήνει όμως να φύγει τώρα. Η πιθανότητα πάντως είναι μικρή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Στο θέμα του εξτρέμ ξεκαθάρισε ότι ψάχνει εναλλακτική λύση για τα μπακ χαφ που έχει, όχι βασικό όμως. Το δεύτερο είναι κάτι σαν τον… Μάρκο Λιβάγια, να μπορεί να παίξει και πίσω από το φορ, αλλά και σε δυάδα. Επίσης σχολίασε ότι μπορεί να είναι αρκετά δυνατή από άποψη ονόματος, ενώ από εκεί και πέρα ότι προκύψει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. Τέλος, αναφέρθηκε και στα πλάνα για τα ματς με τη Λαμία.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x