Stoiximan Super League

Ζητάει ακόμα 2.500 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό η ΑΕΛ Novibet

Επιπλέον 2.500 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό ζητάει η ΑΕΛ Novibet.

Τρέλα στον κόσμο της ΑΕΛ Novibet για τη Σαββατιάτικη (31/01, 17:00) αναμέτρηση με τον Βόλο! Μετά τα 2.000 εισιτήρια που εξασφάλισαν, οι «βυσσινί», όπως ανακοίνωσαν, έχουν ζητήσει επιπλέον 2.500 εισιτήρια για την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης των οπαδών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ Novibet:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ενημερώνει εκ νέου το φίλαθλο κοινό της, ότι σήμερα ζητήθηκαν επιπλέον 2.500 εισιτήρια, για την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης του αγώνα ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΕΛ Novibet.

Συνιστούμε στους φιλάθλους μας για τη μέγιστη ασφάλεια τους και την αποφυγή της οποίας ταλαιπωρίας τους, να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο το Σάββατο 31/1/2026 στις 17.00μ.μ., την ώρα δηλαδή που θα ανοίξουν όλες οι θύρες εισόδου για το φίλαθλο κοινό.

Κατά τα λοιπά και σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες της ομαδικής μετακίνησης και της ασφαλούς μετάβασης των φιλάθλων μας, ισχύουν τα όσα αναφέραμε στην προηγούμενη ανακοίνωση μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x