Stoiximan Super League

CBS Sports: «Εντυπωσίασε τους σκάουτερ του Κλοπ ο Αγκιμπού Καμαρά, θα έρχονται συχνά στην Αθήνα»!

Το CBS Sports αποκαλύπτει πως σκάουτερ της Λίβερπουλ βρίσκονταν -και- στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για χάρη του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος τους εντυπωσίασε!

Άρχισαν οι… Σειρήνες για τον Αγκιμπού Καμαρά!

Όπως αποκαλύπτει το CBS Sports, σκάουτερ της Λίβερπουλ βρίσκονταν -και- στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για χάρη του Αφρικανού και μάλιστα έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εικόνα του!

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του έγκυρου Μέσου τονίζεται πως «ο Καμάρα τράβηξε για πρώτη φορά τα βλέμματα των σκάουτερ της Λίβερπουλ στον αγώνα του Europa League με τη Φενέρμπαχτσε, μια νίκη με σκορ 3-0, στην οποία ο νεαρός διακρίθηκε και στη συνέχεια τον ''τσέκαραν'' και στην αναμέτρηση της Super League με τον Παναθηναϊκό. Οι εκπρόσωποι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να κάνουν πιο συχνά ταξίδια στην Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αξιολογούν την καταλληλόλητα του 20χρονου και εκτιμούν εάν θα μπορούσε να κάνει τη μετάβαση από την Ελλάδα στην Premier League»!

Το CBS Sports, εξάλλου, επικαλούμενο πηγές κοντά στον Ολυμπιακό, σημειώνει πως επιβεβαιώνεται ότι η Λίβερπουλ έχει στη λίστα παρακολούθησής της τον Αγκιμπού Καμαρά και ότι σκοπεύει να συνεχίσει την… παρακολούθηση!

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: «Ο Καμάρα έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Λιλ στη Γαλλία την περασμένη σεζόν πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Έχει ''γράψει'' 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ. Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ παραμένει σε στάδιο διαμόρφωσης από το να υλοποιηθεί σε μία σοβαρή προσφορά, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας παίκτης τον οποίο θα παρακολουθούν στενά τις επόμενες εβδομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x