Stoiximan Super League

Γκολ ο Αγκιμπού Καμαρά στο πρωτάθλημα μετά από 13 μήνες!

Ο Αγκιμπού Καμαρά άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο επί του Ιωνικού, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League!

Ο Ατρόμητος, προηγείται αυτήν την ώρα με 1-0 επί του Ιωνικού στο Περιστέρι, χάρη στο τέρμα του Αγκιμπού Καμαρά στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ένα γκολ που ξεκίνησε από τον ίδιο τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος συνεργάστηκε με τους Τζαβίδα και Κλωναρίδη, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός άσος από τη Γουινέα πανηγύρισε αυτό το γκολ με την... ψυχή του, καθώς το έψαχνε εδώ και πάρα πολύ καιρό...

Και αυτό διότι, τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν το περασμένο Αύγουστο και στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ένα γκολ που βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs του θεσμού.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, δε, το τελευταίο γκολ του Αγκιμπού Καμαρά ήταν πριν από 13 μήνες και μάλιστα και πάλι ενάντια στον Ιωνικό! Συγκεκριμένα, ήταν εκείνος που είχε ανοίξει το σκορ στο 24' για το τελικό 3-0 του Ολυμπιακού, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x