Stoiximan Super League

Αγωνία για Μήτρογλου

Εντός της ημέρας θα διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος χτύπησε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, αποχώρησε ο Κώστας Μήτρογλου με πρόβλημα τραυματισμού από το «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο διεθνής επιθετικός χτύπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο.

Εντός της ημέρας ο 25χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με το «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο ο «πιστολέρο» θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες και, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους, θα χάσει τον τελευταίο αγώνα στο Champions League κόντρα στην Αντερλεχτ (στις 10/12).

Σίγουρα ο Μήτρογλου δεν θα αγωνιστεί με τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη», ενώ μένει να φανεί αν προλαβαίνει τους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Άντερλεχτ.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος έμεινε μέσα στο γήπεδο και έπαιζε ως τραυματίας, χωρίς να συμμετέχει στο παιχνίδι με τους Γάλλους, αφού ο Μίτσελ είχε ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους Βέλγους τον Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι που θα γίνει στο «Καραϊσκάκη» σε δύο εβδομάδες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x