Stoiximan Super League

Αϊτόρ: «Δεν το πίστευα, δεν είναι εύκολο το χατ τρικ, δοξάσαμε τη φανέλα»

Ο Αϊτόρ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μετά την μεγάλη εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αϊτόρ μετά το χατ τρικ που πέτυχε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του, μιλώντας μετά το παιχνίδι στην Cosmote TV, και αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αϊτόρ:
Για το ματς και τα γκολ που πέτυχε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, βοήθησα την ομάδα, κερδίσαμε άλλους τρεις βαθμούς. Βοήθησα την ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα. Συνεχίζουμε να είμαστε στην κορυφή, δεν το πίστευα, δεν είναι κάτι εύκολο, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό που πέτυχα».

Για το τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό το τρίποντο πριν από τη διακοπή: «Το μηδέν στην άμυνα αποτελεί προϊόν ομαδικής δουλειάς. Κάνουμε θυσία ως ομάδα στην άμυνα, στο τρέξιμο. Είμαι χαρούμενος για την πορεία της ομάδας και για τη νίκη πριν από τη διακοπή. Στόχος μας να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να πάρουμε τρεις βαθμούς».

Για τις εκτελέσεις φάουλ: «Κάνω τη δουλειά μου όπως πάντα. Κοιτάζω να έχω δυνατότητα στις εκτελέσεις φάουλ. Μέσα στην εβδομάδα μιλούσαμε με τον Γιοβάνοβιτς και έλεγε πως όταν είναι κοντά η μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα να εκτελώ εγώ γιατί του έλεγα ότι όταν ήμουν μικρός έτσι τα εκτελούσα. Αυτό που έκανες μικρός το κάνεις και τώρα μου είπε μετά το γκολ. Το δεύτερο γκολ που πέτυχα ήταν και θέμα τύχης, δοξάσαμε τη φανέλα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x