Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο σημειώνοντας όλα τα γκολ της ομάδας του.

Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, αφού σε άλλες δύο περιπτώσεις είχε πετύχει από δύο γκολ σε έναν αγώνα: Στις 23/1/2019 είχε σκοράρει δις στην εντός έδρας ήττα της Τβέντε από την Βίλεμ με 3-2, ενώ την 1/9/2019 είχε πάλι βάλει δύο γκολ, αμφότερα με πέναλτι, στη νίκη της Τβέντε με 3-1 επί της Ουτρέχτης. Με τον Παναθηναϊκό έφτασε τα 17 γκολ σε 68 ματς, αλλά ως χθες δεν είχε πετύχει πάνω από ένα γκολ στην ίδια αναμέτρηση.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος έχει εμπλοκή φέτος σε 8 από τα 9 γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα του στην Super League. Συγκεκριμένα, μετρά πέντε γκολ ο ίδιος (πέρσι είχε 7 σε κανονική περίοδο και playoffs, ενώ πέτυχε άλλα δύο στο Κύπελλο), έχει δώσει δύο ασίστ, ενώ είχε και την πάσα από την οποία ο Γκάνεα κέρδισε το πέναλτι που ο Σπόραρ μετέτρεψε σε γκολ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Αϊτόρ γίνεται ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τον Καρλίτος πέρσι απέναντι στον Ιωνικό (4-1 στις 16/10/2021) που σημειώνει χατ-τρικ στο πρωτάθλημα και συνολικά είναι πλέον ο 32ος διαφορετικός παίκτης με τρία γκολ σε ένα ματς της μεγάλης κατηγορίας με το «τριφύλλι». Ο Αντώνης Αντωνιάδης με 13 χατ-τρικ έχει μια απλησίαστη επίδοση, ενώ από 7 είχαν οι Δημήτρης Σαραβάκος και Κριστόφ Βαζέχα και 5 ο Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά η σχετική λίστα:
Αντώνης Αντωνιάδης 13
Δημήτρης Σαραβάκος 7
Κριστόφ Βαζέχα 7
Μάρκους Μπεργκ 5
Ανδρέας Παπαεμμανουήλ 2
Γιάννης Χολέβας 2
Βαγγέλης Πανάκης 2
Γιώργος Γιαννακόπουλος 2
Τάκης Λουκανίδης 2
Χάρης Γραμμός 2
Σπύρος Λιβαθηνός 2
Χρήστος Δημόπουλος 2
Γκόραν Βλάοβιτς 2
Νίκος Λυμπερόπουλος 2
Μίμης Μπενάρδος
Στέλιος Παναγιωτίδης
Κώστας Παπουτσάκης
Γιάννης Φραντζής
Μίμης Δομάζος
Άρακεν Ντεμέλο
Κώστας Ελευθεράκης
Όσκαρ Άλβαρεζ
Χρήστος Υφαντίδης
Μάικ Γαλάκος
Θανάσης Δημόπουλος
Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι
Εμάνουελ Ολισαντέμπε
Άγγελος Μπασινάς
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Καρλίτος
Αϊτόρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x