Stoiximan Super League

Αλαφούζος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε την ομάδα και προστάτεψε τα συμφέροντά της»

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και τα όσα έχει κάνει ο Σέρβος για τον Παναθηναϊκό.

Για τη σχέση του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού μίλησε τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βάιο Τσούτσικα, σχολιάζοντας πως «με τον προπονητή έχουμε άριστη σχέση, μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα», καθώς και ότι ο Σέρβος τεχνικός «ο προπονητής μας άλλαξε την ομάδα, προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Δεν ήθελε να φέρει 20 παίκτες, ακόμη κι αν εγώ μπορούσα να φέρω».

Από εκεί και πέρα, έκανε λόγο για «απαράδεκτες διαιτησίες» και «έλλειψη ευαισθησίας της ομάδας που μας κόλλησε Covid», ενώ για τον σχεδιασμό των «πρασίνων» εξήγησε πως «έχει αρχίσει από τον Ιανουάριο».



Αναλυτικά:

«Έδωσα συγχαρητήρια στον κ. Γιοβάνοβιτς γιατί ήμασταν πρώτοι και όλοι είδαμε πώς καταλήξαμε δεύτεροι. Άλλαξε την ομάδα και την έφερε ξανά στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Συμφωνήσαμε να κάνουμε άμεσα μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Ο προπονητής μας προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Δεν ήθελε να φέρει 20 παίκτες, ακόμη κι αν εγώ μπορούσα να φέρω. Και για θέμα συγκυρίας, αργήσαμε να κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Με τις όποιες καθυστερήσεις όμως η ομάδα ήταν πρώτη τόσες αγωνιστικές. Αν μας έλεγε κανείς πέρσι ότι η ομάδα θα ήταν δεύτερη και θα έχανε το πρωτάθλημα από συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, θα μιλούσαμε για πρόοδο.

Με τον προπονητή έχουμε άριστη σχέση, μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα στο τηλέφωνο. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και προσπαθώ πάντα να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής. Το βάρος που είχε φέτος ήταν τεράστιο και αν δεν υπήρχαν κάποιες απαράδεκτες διαιτησίες αλλά και ο Covid, που ήταν θέμα ατυχίας και έλλειψης ευαισθησίας της ομάδας που μας κόλλησε και των άλλων ομάδων των playoffs, ίσως μιλούσαμε διαφορετικά. Δεν υπήρχε ομάδα που να συμπαθεί τον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρουμε ποιος ήταν ο πρωτοστάτης σε αυτή την ανέντιμη συναλλαγή. Ο κ. Μελισσανίδης! Μια ομάδα δεν ανήκει σε ένα πρόσωπο, ανήκει στους οπαδούς της. Με την ΑΕΚ είχαμε πάντα καλές σχέσεις, έχει υποβιβαστεί γιατί δεν πλήρωσε τα χρέη της όπως εμείς.

Ο σχεδιασμός δεν έχει αρχίσει τώρα, αλλά μετά τον Ιανουάριο. Έχουμε καταλήξει σε κάποια πράγματα και θέλουμε ως τις 15 Ιουνίου να έχουμε κάνει τις 3-4 κρίσιμες μεταγραφές που θέλουμε να κάνουμε και στη συνέχεια να κάνουμε κάποιες ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x