Stoiximan Super League

«Το ποδοσφαιρικό καλύτερα από το οικονομικό»

Πίστη πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα εξαντλήσει τα 10.000 διαρκείας που κυκλοφορούν από την Τετάρτη εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος. «Το ποδοσφαιρικό καλύτερο από το οικονομικό την ομάδα», είπε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε τη νέα πολιτική για τα διαρκείας της ΠΑΕ, με μικρή αύξηση για τους κατόχους διαρκείας από τη φετινή περίοδο και μεγαλύτερη για τους μη κατόχους τονίζοντας πως τα οικονομικά προβλήματα για το σύλλογο παραμένουν παρά τις προσπάθειες της διοίκησης.

«Αποφασίσαμε από φέτος, αν και θέλαμε από πέρσι, να ακολουθήσουμε τις συνήθειες άλλων χωρών, ξεκινώντας τη διάθεση πριν το τέλος της σεζόν. Αν πουλάς κάτι για 3-4 μήνες είναι πιο εύκολο να πουλήσεις περισσότερο από ό,τι για μικρότερο διάστημα», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Από αύριο το πρωί θα διατίθενται τα εισιτήρια. Τα οικονομικά μας έχουν βελτιωθεί, αλλά εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Το ποδοσφαιρικό πηγαίνει καλύτερα από το οικονομικό. Θα κάνουμε μία αύξηση τιμών 10% για τους κατόχους διαρκείας, που είναι μια λογική αύξηση με τα ευρωπαϊκά ματς. Για τους άλλους που δεν επέλεξαν να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό, η αύξηση θα είναι 30%. Θα διαθέσουμε 10.000 διαρκείας κι ελπίζουμε να εξαντληθούν. Φέτος είχαμε 7.300, υποθέτω πως πλέον επειδή η ομάδα είναι καλύτερη, υπάρχουν προοπτικές και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, τα εισιτήρια πιστεύω πως θα εξαντληθούν», πρόσθεσε.

Ανακοινώθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες: Από 30/4 μέχρι 28/5 οι παλιοί κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους. Μετά η θέση είναι ελεύθερη για όλους. Ο κάτοχος θα είναι και μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και θα έχει τα ίδια και περισσότερα προνόμια για να παίρνει ανταπόδοση. Οι τιμές στα κόρνερ είναι 340 ευρώ για παλαιούς κατόχους και 400 για νέους, στις μεγάλες περιοχές είναι 500 για τους παλαιούς και 600 για τους νέους, στη Θύρα 10 στο κέντρο για τους παλαιούς 940 και για τους νέους 1.100, ενώ στα επίσημα είναι 3.100 για τους παλαιούς και 3.900 για τους νέους. Υπάρχει και οικογενειακή κερκίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x