Στη Σουηδία επέστρεψε ο Πόντους Βέρνμπλουμ, έχοντας πάρει διορία τεσσάρων ημερών από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έχει καταθέσει. Οι Θεσσαλονικείς, όπως έγινε γνωστό, προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 32χρονο χαφ, με τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.
Ο Γιώργος Σαββίδης, ωστόσο, προανήγγειλε με χθεσινή του ανάρτηση δύο ή και τρεις μεταγραφές μέχρι το τέλος της σχετικής περιόδου.
Ίσως να πρόκειται για παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα όποια… μικροκενά υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.
Για παράδειγμα, ο Λεβέν δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία και δεν ικανοποίησε στο στάδιο προετοιμασίας του «Δικεφάλου του Βορρά».
Επίσης, ο Μιχόγεβιτς αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο ώριμος την επόμενη χρονιά, ενώ φαίνεται πως… περισσεύει ο Μυστακίδης για τον οποίο είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την παραμονή του ο Παναθηναϊκός και τελικά επέστρεψε στην Τούμπα.
Θετικός για δανεισμό σε άλλη ομάδα δείχνει και ο Λάμπρου, αφού καταλαβαίνει πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή για την επόμενη χρονιά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






