Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Δεν θέλω δικαιολογίες - Είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ΑΕΚ»

Την ικανοποίησή του για τη βελτίωση της ΑΕΚ στο β’ μέρος (χωρίς να επικαλεστεί ως δικαιολογία τον αγωνιστικό χώρο) εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα. Τι είπε για την αποθέωσή του από τους φίλους της «Ένωσης».

Χαρούμενος που η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από τη Λιβαδειά (0-2) και «σκλαβωμένος» από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα.

Αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι, ο Αργεντινός σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά, όμως ένιωθα ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Διορθώσαμε κάποια στοιχεία που βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές να τα κάνουν και φτάσαμε στη νίκη, κάνοντας κυρίως απλά πράγματα.

Δεν θεωρώ ότι ήταν πρόβλημα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δε θέλω να το βάλω σαν δικαιολογία. Σίγουρα όποιος έπαιζε μπάλα μικρός δεν έπαιζε σε συνθετικό χορτάρι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει απλά να μπαίνεις και να παίζεις».


Στη συνέχεια ο Αλμέιδα αναφέρθηκε στη θέση των Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο στο γήπεδο και τη δουλειά που κάνουν, λέγοντας συγκεκριμένα: «Σχετικά με τον Γκαρσία είμαι πεπεισμένος ότι είναι 9άρι. Το αποδεικνύουν τα γκολ του. Σε ό,τι αφορά στον Σέρχιο, κάνει πολλές δουλειές για την ομάδα και δίνει πολλή αγάπη. Έχει καταλάβει απόλυτα το πώς εμείς θέλουμε να πιέσουμε. Ίσως του λείπουν κάποια γκολ, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν».

Ερωτώμενος, δε, για το γεγονός ότι οι φίλοι της «Ένωσης» φώναξαν για πρώτη φορά το όνομά του ως αναγνώριση της δουλειάς του, ο Αλμέιδα απάντησε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να διασκεδάζει, βλέποντας μια ομάδα ανταγωνιστική και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να συνεχιστεί αυτό. Το μόνο που θα πω είναι… μακάρι»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x