Stoiximan Super League

Αλμέιδα για μεταγραφές: «Έχω δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση»

Ο Ματίας Αλμέιδα ερωτήθηκε για μεταγραφές και απάντησε στεκόμενος στους παίκτες που ήδη έχει. Όσα δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Λίγη ώρα μετά το ευρύ 3-0 της ΑΕΚ ενάντια στον Άρη, ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων, για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του και απάντησε κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο βάθος που ήδη διαθέτει.

«Έχω δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Κάθε φορά που γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης θα πρέπει να γίνεται με κάτι σημαντικό. Το σημαντικό το έχουμε ήδη. Είμαι ήρεμος σε αυτό το κομμάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχω μία θεωρία, την ενέργειά μας πρέπει να την ξοδεύουμε στα δικά μας πράγματα, θα ήταν μεγάλο λάθος να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι και όχι εμείς.

Είναι μια ενέργεια που δεν περιλαμβάνει καθόλου εγωισμό αλλά ταπεινότητα, έχουμε καλό ρόστερ και είμαστε καλά έτσι όπως είμαστε.



Αυτή η ομάδα είναι καλά. Ο ανταγωνισμός είναι καλός.

Έχω δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Κάθε φορά που γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης θα πρέπει να γίνεται με κάτι σημαντικό.

Το σημαντικό το έχουμε ήδη. Είμαι ήρεμος σε αυτό το κομμάτι. Είμαι ευτυχισμένος. Επιθυμώ και ζητάω από τον Θεό να συνεχίσουμε όπως είμαστε».


Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για:

-την ΑΕΚ που βρέθηκε απόψε στην κορυφή και το τι σημαίνει αυτό για την ψυχολογία της (πιθανό άγχος): «Καλησπέρα, πρώτα απ' όλα. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Όσοι είμαστε τώρα στις πρώτες θέσεις, θα έχουμε παιχνίδια μεταξύ μας. Εχω μία θεωρία: Την ενέργεια που έχουμε, θα πρέπει να την ξοδεύουμε στα δικά μας πράγματα, χωρίς να περιμένουμε πολύ αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι. Θεωρώ θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να βλέπουμε τι κάνουν ολοι οι υπόλοιποι και όχι τι κάνουμε εμείς».

-την επιστροφή των Ελίασον και Γκατσίνοβιτς: «Με κάνει ευτυχισμένο η επιστροφή και των δυο. Πρώτα απ' όλα είμαι χαρούμενος γιατί είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και συμπαίκτες. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά θα αποκτούν περισσότερο ρυθμό. Επέστρεψαν δυο παίκτες που οι συμπαίκτες τους τους αγαπούν. Οι συμπαίκτες τους είναι χαρούμενοι που επέστρεψαν. Αυτό είναι το σύνολο. Αυτό είναι το γκρουπ που θέλουμε. Αυτή η Ένωση που υπάρχει. Στο αγωνιστικό θα δώσουν πολλά. Η επιστροφή τους θα δώσει… συναγερμό και μια ετοιμότητα στους υπόλοιπους. Αυτό είναι υγιής ανταγωνισμός και να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό. Το δύσκολο θα είναι για μένα ποιον θα επιλέξω».

-το τρίτο γκολ της ΑΕΚ που ο Αραούχο έδωσε έτοιμο γκολ στον Πινέδα, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει ο ίδιος, σε μία κίνηση που δείχνει το κλίμα στην ΑΕΚ: «Ανταποκρίνεται πλήρως όταν μιλάμε ως σύνολο σε αυτό που θέλουμε. Δεν υπάρχει εγωισμός. Είναι μια ενέργεια ταπεινότητας. Εγώ την απολαμβάνω και τους συγχαίρω. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι με αυτή εδώ την νοοτροπία».

-το εάν υπήρχαν νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ μετά το 1-0: «Ναι, συμφωνώ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν τρόπο που ο αντίπαλος μέσω της κινητικότητας που έδειξαν άρχισαν να έχουν λίγο παραπάνω τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτά τα λεπτά έφτασαν στα 3/4 του γηπέδου. Αλλά εμείς όταν ανακτούσαμε τη μπάλα τη χάναμε γρήγορα. Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι, να δείξουμε μεγαλύτερη υπομονή. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε αλλαγές και βελτιωθήκαμε. Παίζαμε βέβαια και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ξέρει τι θέλει. Έχει καλή ιδέα στο παιχνίδι του. Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x