Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Διαθέτει κάτι που δεν έχει άλλος η ΑΕΚ - Ο παίκτης που δείχνει τι μεταγραφές ψάχνει»

Στο πλεονέκτημα της ΑΕΚ έναντι των ανταγωνιστών για τον τίτλο και τον στόπερ που χάθηκε (αλλά είναι ενδεικτικός του επιπέδου που ψάχνεται μεταγραφικά) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη -με την οποία έστω και προσωρινά πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, συμφώνησε ότι η «Ένωση» δεν ήταν αντίστοιχα καλή με προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια και εκτίμησε ότι ενδεχομένως το τελευταίο διάστημα να κάνει την «κοιλιά» της.

Χαρακτήρισε πολύ σημαντικό όμως ότι αυτό δεν κοστίζει σε αποτελέσματα και στάθηκε στο μεγάλο πλεονέκτημα των «κιτρινόμαυρων» έναντι των ανταγωνιστών τους (που έχει να κάνει με τη δυνατότητα να φέρνουν τόσους ποιοτικούς παίκτες από τον πάγκο).

Όσο για τα μεταγραφικά, επικαλέστηκε τη δήλωση Αλμέιδα ότι είναι καλυμμένος ακόμα κι αν δεν γίνει τελικά κίνηση και στάθηκε στην περίπτωση Τζον Άντονι Μπρουκς (που πήγε τελικά στη Χοφενχάιμ, αλλά δείχνει το επίπεδο παικτών που αναζητά η ΑΕΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x