Stoiximan Super League

Αμπιντάλ: «Στον Ολυμπιακό λόγω… Ζαρντίμ»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι… υπεύθυνος για τη μεταγραφή του Ερίκ Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός. «Τέλος η εθνική για μένα», πρόσθεσε.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αγαπήθηκε ποτέ από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά έκανε ένα μεγάλο… δώρο στην ομάδα, αφού ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τη Μονακό στον Ερίκ Αμπιντάλ. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γάλλος αμυντικός μιλώντας στο Radio Catalunya, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα των «τρικολόρ».

Αναλυτικά, ο Αμπιντάλ μίλησε για:

-την αποχώρηση από τη Μονακό: «Δεν έχει καμία σχέση με τον Βαλντές. Ο νέος προπονητής, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μου είπε πως δεν με υπολογίζει. Είχα συμβόλαιο, αλλά αυτό είχε ανανεωθεί αυτόματα μετά τη συμπλήρωση 25 συμμετοχών την περασμένη σεζόν».

-τον Λιονέλ Μέσι: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι δύσκολο να παίζεις πάντα στο 100%. Έχει δεχτεί πολλή πίεση και πρέπει να αντέξει, αλλά είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση».

-τον Λουίς Σουάρες: «Θα είναι καλή προσθήκη για την Μπαρτσελόνα. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι υπερβολική. Ελπίζω να μειωθεί».

-τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Όταν ήρθε, ήθελα να φύγω, αλλά με σταμάτησε».

-τη σεζόν της Μπαρτσελόνα: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία, όπως η ενότητα μετά το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα».

-το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Θα ήθελα να μοιραστώ ξανά στιγμές με τον κόσμο και τους παίκτες της ομάδας. Θα ήταν όμορφο να τους ξανασυναντήσω».

-τον Ντάνι Άλβες: «Ελπίζω να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ δυνατός παίκτης κι έχει νοοτροπία νικητή».

-την εθνική Γαλλίας: «Ήθελα να πάω στο Μουντιάλ, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτή η πόρτα πλέον έκλεισε. Ήταν μια απογοήτευση για μένα και πλέον ανακοινώνω ότι τελείωσε η καριέρα μου στην εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x