Stoiximan Super League

Άμραμπατ: «Είναι όμορφο να δίνουν τέσσερις ομάδες μάχη για τον τίτλο»

Ο Νορντίν Άμραμπατ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό και αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση της Ένωσης αλλά και στην αγωνιώδη κούρσα της φετινής Superleague 1.

Η ΑΕΚ «σκόρπισε» τον Παναιτωλικό με σκορ 4-1, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στη φετινή Superleague 1.

Ένας εκ των κορυφαίων του αγώνα ήταν ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός έκανε ό, τι ήθελε από την πλευρά του, σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, στην ίσως κορυφαία φετινή του εμφάνιση.

Μετά το ματς, ο Αμραμπάτ μίλησε για τη γεμάτη εμφάνιση της ΑΕΚ, για τη δουλειά που χρειάζεται να συνεχίσει να κάνει η Ένωση, αλλά και για την συγκλονιστική κούρσα του τίτλου.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Μαροκινού στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τη νίκη της ΑΕΚ: «Κάναμε γεμάτη εμφάνιση και σκοράραμε 4 γκολ. Μας ζήτησε ο προπονητής να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στην περιοχή πράγμα που δεν έγινε στα 2 προηγουμενα ματς που ήταν μόνο ο Λιβάι και σήμερα το κάναμε. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι κάτι ομορφο να δίνουν 4 ομάδες μάχη για τον τίτλο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και δουλεύουμε σκληρά, την ώρα που ο προπονητής μας προετοιμάζει τα ματς όσο καλύτερα γίνεται. Συνεχίζουμε, επανέρχονται παίκτες που ήταν τραυματίες και θα γίνουμε πιο δυνατοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x