Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αν δεν είναι focus στον Βόλο, ο Ολυμπιακός την ''έβαψε''»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Το δικό του σχόλιο για το σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού στον Βόλο, στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχε, κατά τη γνώμη μου, ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και θα φανεί από σήμερα τι μπορεί να κάνει στα πλέι οφ. Ο Βόλος είναι έκτος στη βαθμολογία, ίσως και η ασθενέστερη ομάδα, αλλά σε αυτό το ματς θα ξέρουμε από το αποτέλεσμα τι θα μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και εξήγησε:

«Εδώ που έχουμε φτάσει μετράνε τα αποτελέσματα. Έχει μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό να δείξει μία καλή νοοτροπία, να μη δείξει ότι η ομάδα έμεινε στην προηγούμενη αγωνιστική και τη νίκη επί της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Να κερδίσει, ώστε να μπορέσει να κάτσει να δει με την ησυχία του το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, όπου το ιδανικό για εκείνον αποτέλεσμα ίσως θα ήταν μία ισοπαλία. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα είναι μεγάλη υπόθεση για αυτόν, αν κερδίσει η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει κοντά και τους δύο».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Για εμένα, όλα τα λεφτά είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός σήμερα στον Βόλο. Είναι πρώτο ματς στα πλέι οφ, έχει σημασία ο Ολυμπιακός να έχει καταλάβει τι γίνεται, να πάει με το μαχαίρι στα δόντια, να είναι focus γιατί αν δεν το κάνει, την… έβαψε. Αν δεν κερδίσεις κάποια ματς, που υποτίθεται πως πρέπει να τα κερδίσεις, δεν μπορείς να έχεις φιλοδοξίες. Και αλλιώς είναι να πας με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος και διαφορετικά να πας μέσα στην γκρίνια και τη μουρμούρα».

Ακούστε τι είπε για την ενδεκάδα αλλά και για την μεγάλη παρουσία τόσων χιλιάδων Ολυμπιακών στο Πανθεσσαλικό, σχολιάζοντας πως και μόνο αυτό πρέπει να είναι μεγάλο κίνητρο για να είναι οι παίκτες συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για το «τρίποντο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x