Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αν δεν γεμίσει το κέντρο του ο Ολυμπιακός…»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις επικείμενες ανακοινώσεις για Μπακαμπού, Σαμασέκου και το μεταγραφικό παράθυρο άλλων δύο εβδομάδων για ελεύθερους παίκτες (κλεισμένος ο Κασάμι, επαφές με Ομάρ και τελική επιλογή γκολκίπερ).

Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι, σχολίασε ότι δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κριτική, από τη στιγμή που η Φράιμπουργκ έδειξε δύο επίπεδα πάνω από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι με βάση τα όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα, και την αδυναμία που δείχνουν όλοι οι παίκτες που έχουν παίξει στα πλάγια της επίθεσης, δίνεται η αίσθηση ότι καλύτερα είναι να μη παίζει με εξτρέμ και να επιλέξει ο προπονητής ένα σύστημα 4-4-2 με ρόμβο ή 3-5-2.

Πρωτίστως, όπως είπε όμως, ο Ολυμπιακός παίζοντας με δύο κεντρικά χαφ δείχνει να υστερεί στον άξονα, υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα έπαιξε καλά, μόνο όταν ο Κορμπεράν είχε βάλει και τον Εμβιλά, και τον Κούντε και τον Χουάνγκ.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι ο Μαρινάκης δεν θέλει να διώξει τον Κορμπεράν, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον Ισπανό τεχνικό, τονίζοντας ότι αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει τον Άρη μπορεί να βρεθεί πίσω έξι ή επτά βαθμούς από τον Παναθηναϊκό από την 5η αγωνιστική.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x