Επίσημη η αναβολή της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ!
Όπως ανακοινώθηκε από την Stoiximan Super League, η αναμέτρηση η οποία ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο Περιστέρι, αναβλήθηκε, με το σχετικό αίτημα που έκανε η Ένωση να γίνεται δεκτό.
Η ΑΕΚ ζήτησε αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα, ο οποίος έπεφτε ενδιάμεσα της 2ης και 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League και στις αναμετρήσεις της με Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μάντσεστερ Σίτι, που θα διεξαχθούν αμφότερες στην Αγγλία.
Πλέον, μένει να οριστεί νέα ημερομηνία για να διεξαχθεί το παιχνίδι.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι, o αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται κατόπιν εγγράφου αιτήματος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και σε εφαρμογή των από 15.07.26 & 10.09.26 αποφάσεων του Δ.Σ. της Super League. Ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






