Stoiximan Super League

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, εμφανίστηκε εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Αναστασίου, εμφανίστηκε εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στην αίθουσα.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Καλή επιτυχία στο ματς της Τρίτης. Δεν θα ήθελα να γίνουν ερωτήσεις. Ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια, ευχαριστώ πολύ», ανέφερε στη λιτή του τοποθέτηση ο Αναστασίου, πριν αποχωρήσει βιαστικά από την αίθουσα Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x