Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Έχω ενστάσεις για το γκολ που ακυρώθηκε, καλό μάθημα για εμάς το σημερινό»

Δείτε τι δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε την Κηφισιά να χάνει 3-0 σε... δύο δόσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά το ματς, χαρακτήρισε ως «καλό μάθημα» το αποτέλεσμα για την ομάδα του, στεκόμενος βέβαια και στο ακυρωθέν γκολ για το 1-1.

Αναλυτικά:

«Δείξαμε περισσότερα πράγματα από αυτά που θέλουμε στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, δείξαμε πως θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σημειώσαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε, δεν κατάλαβα τον λόγο, θέλω να το δω. Έχω πολλές ενστάσεις για το αν ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή.

Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και κάπου εκεί αυτό ψυχολογικά μας έβαλε περισσότερο βάρος, είμαστε νεοφώτιστοι, προσπαθούμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα απέναντι σε μια ομάδα που έχει χημεία.

Θέλουμε ακόμη δουλειά, ήταν ένα καλό μάθημα το σημερινό. Υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους υπολογίσουμε, εμείς δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι. Πάντως πιστεύω πως εν έτει 2023 θα πρέπει να είναι πιο σωστές οι συνθήκες για να διεξάγονται οι αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x